هنرهای رزمی در زمان حال به چه دردی میخورد؟
در جامعه کنونی ما که در بازیهای کودکان، خصوصاً دختران، و هم چنین در سنین بزرگسالی، با ماشینی شدن زندگی، تحرک و فعالیت نقشی ندارد، شروع این ورزشها در سنین ۵ تا ۷ سالگی ممکن است در رشد فیزیکی، توانمندسازی بدن کودک، و بالا بردن سرعت عمل و عکسالعمل عضلات نقش داشته باشد، هم چنین در سنین بالا موجب تقویت عضلات و استخوان و بافتهای بدن میشود، و از پیری زودرس و پوکی استخوان و . جلوگیری میکند.
خوب است بدانید: علاوه بر مهارت و دقت، سرعت نقش بسیار کلیدی و مهمی در هنرهای رزمی دارد؛ یک رزمیکار خوب، باید توانایی تشخیص فرصتها و شناخت حرکات بعدی حریف را در خود تقویت کند، تا با تشخیص و تغییر به موقع، به عمل حریف واکنش نشان دهد.
درضمن؛ در هنرهای رزمی، حس لامسه نیز به مرور زمان با تمرینهای رزمی افزایش مییابد، و در نتیجه فرد میتواند جهت یا مسیر نیروی بدنی حریف را سریع تشخیص دهد.
در زمانی که فرد هنگام تمرین مجبور میشود در مقابل چند مهاجم از خود دفاع کند، باید بیش از دیدن فرد مهاجم، صدایش را بشنود؛ پس یکی از مهارتهایی که یک رزمیکار باید بیاموزد، دقت در تشخیص صداهاست.
در ردههای بالا، سرعت انطباق بسیار بالا، به عکسالعملهای فرد اجازه میدهد، تا روند انتخاب حرکات خودکار انجام شود، بنابراین: کسانی که از نظر رفتاری کندتر هستند، از این تمرینهای سرعتی و تقویت هماهنگی گوش و عضلات، و عکسالعمل آنها سود زیادی میبرند.
کسانی که هنرهای رزمی را کار میکنند، علاوه بر تقویت جسمانی، به تقویت روحی و روانی خود نیز میپردازند، و هم زمان با تمرینات بدنی، تمرینات ذهنی و مدیتیشن نیز انجام میدهند، و همین موضوع سبب میشود که: افراد رزمیکار از صبر و شکیبایی بالایی برخوردار باشند و در مواقع اظطراب و درگیریهای فکری و تنشهای عصبی، خود را کنترل کرده، و با شکیبایی و لطافت عمل به موضوع پرداخته و در زمان مناسب روحی، تصمیمی عاقلانه برای رفع بحران(در لحظه) میگیرند.
در اصل: هنرهای رزمی، هنر زندگی کردن را به انسان میآموزد.
Side kick in front of Jeet Kune Do
هنرهای ,رزمی ,تقویت ,فرد ,زمان ,تشخیص ,هنرهای رزمی ,در سنین ,و در ,و عکسالعمل ,استخوان و
درباره این سایت